Nové slevy ve Storu – Extended Play

Všichni, co mají nastavený wishlist v aplikaci od PlayStationu si určitě povšimli, že k nám dorazily nové slevy na digitální hry ve Storu. Tohle je vždycky období, kdy přemýšlím, kolik jsem vlastně slibovala, že budu utrácet za hry a zda to někdy do konce života stihnu dohrát. No, snad budu mít aspoň v tom domě důchodců čas.

A teď pár typů na hry, které tam najdete:

Borderlands 3 next-edition 3 za 298,-

Dokonalá hra se slevou 85 %? Give me my money! Pokud si ještě tuhle kreslenou FPS střílečku nehrál, tak směle do toho. Má vtip, je roztomilá, užiješ si v ní mnoho hodin srandy a hlavně, dá se hrát s Tvým herním parťákem, ale i singl. Takže si každý hráč přijde na své a je fuk zda máš raději coop nebo si sólista.
Hra se tentokrát odehrává na mnoho planetách a Vašim cílem bude zastavit dvojčata Troye a Tyreen Calypso. Já osobně k ní mám tedy jednu malinkou výhradu a to je ovládání auta, které se ve hře dá řídit. Hrát sama, tak snad raději chodím pěšky. Jinak si prostě nechám vozit zadek od parťáka 🙂

Tiny Tina´s Wonderlands za 587,-

Existuje něco ještě lepšího než herní série Borderlands? Ano! Tisíckrát ano! Protože Tiny Tina´s je moje topka. Je tam humor z Borderlands, je tam praštěná Tina, nemusíš řídit auto a používá se tam dvacetistěnná kostka, což je prostě pro milovníka Dungeon and Dragons naprostá slast. Víc už snad nemusím dodávat, ne? Sám o sobě mluví i fakt, že Tina byla původně pouze DLC k Borderlands 2 s názvem Assault on dragon keep (bylo zdarma v plusku) a to mělo takový úspěch, že dostalo vlastní hru. Takže stačí jen najít parťáka a hra na hrdiny může začít. I když si samozřejmě tenhle skvost můžete zahrát i samy. Nicméně v družině se to lépe táhne.

Bundle It takes two a A way out za 527,-

„Neporadil by mi někdo hru pro dva na jedné konzoli?“ Na tuhle otázku upřímně bývám už občas dost alergická, protože se opakovala i několikrát týdně. Proto jsme tehdy s celým týmem Playstation Bandy udělali na našem webu seznam takovým her. A dneska se k tomu vrátím, protože se ve slevě ve Storu objevil přímo úžasný bundle her pro dva v pohodlí jedné konzole a gauče.

A Way Out byla moje první platina a hra, která i po tolika letech patří k mojí top hře ve dvou (tajemství, nehrála jsem jí s Tommym ) a to jsem ji hrála několikrát. Nicméně už včera bylo pozdě čapnout kámoše, ověřit si jak umíte spolupracovat a zkusit spolu utéct z vězení.

It takes two je skákačka, to musím říct hned na začátku a vy víte jak to s nima mám. Proto u mě zůstala topka A way out, i potom, co vyšla od stejných tvůrců tahle další pecka. Nicméně mnoho lidí by semnou nesouhlasilo a na piedestal by postavili spíše tuto roztomilou skákačku kde hrajete za rodiče malé holčičky.

Nicméně není nic lehčího, než si udělat obrázek sami. A 527,- za dvě takovéhle bombastické hry? Za mě jasná volba.

A ještě upozornění, dají se hrát i jako coop na dvou konzolích, takže když herní parťák není u Vás, tak i to má řešení.

The Sinking City na PS5 za 178,-

A teď jakože vážně, pokud jste si ještě nezahráli The Sinking City tak za 178,- ve verzi na PS5 už to je povinnost. Jasně, já vím, tenhle typ her není úplně pro každého, ale pojďme si ji aspoň trošku shrnout a třeba zjistíte, že vy právě nejste ten každý.

Při hraní téhle hry se ve mně mísily všechny pocity, protože The Sinking City je hororovka na motivy Lovecrafta a zároveň je to úplně přesně stejný žánr jako Sherlock Holmes, který jsem si tak zamilovala, že jsem se od něho nemohla odtrhnout (tu teď najdete také v akci za 297,-).
A tak jsem seděla u Playka, řešila případy, bavila se a zároveň proklínala Tommyho pokaždé, když jsem se lekna, protože tu hru mi doporučil on. Jedná se o detektivku a tak se u ní musí také často přemýšlet a hlavně se v ní samy rozhodovat.
Co bych hře vytkla, tak jsou části, kde se potápíte, to mě opravdu vůbec nebavilo a nejraději bych to z té hry úplně vyhodila. Jinak za mě hned po Sherlock Chapter One nejlepší hra tohoto žánru.

Pokud milujeme Lovecrafta existuje ještě další hra na jeho motivy Call of Cthulhu. A super zpráva je, že všechny tři Sherlock Holmes Chapter One, The Sinking City i Call of Cthulhu jsou s českými titulky, takže si příběh užijete naplno.

Jako úplně soukromý tip na závěr dodám, že je tam i mnoho levelů a doplňků pro Assassin’s Creed Syndicate a i samostatná hra za 254,- a můj je to prostě nejoblíbenější díl Assassína. Jo a pokud nemáte rádi své kamarády, tak lvl na Overcooked 2! jsou tam taky 🙂


Přejít nahoru