Kolik lidí si zahrálo nový krátký titul Silent Hill: The Short Message + Nový trailer a demo k Final Fantasy 7: Rebirth.

Silent Hill: The Short Message

31. ledna jsme se konečně po dlouhých letech mohli podívat zpět do „Silent Hill“ série. Tentokrát šlo spíše o velice krátký experimentální titul, který dokončíte za hodinu. Jedná se převážně o Walking simulator s občasným únikem před smrtícím monstrem. Hra se však převážně soustředí na příběh, který vypráví o psychických nemocích a problémech dnešní mladé generace a ve výsledku vlastně nejen té mladé. Vývojáři se již mohou pochlubit tím, že jejich novou hru si stáhlo a zahrálo více než milion lidí. Silent Hill: The Short Message si můžete zdarma zahrát na Playstation 5.

Final Fantasy 7: Rebirth

Nová prezentace Sony State of Play byla tentokrát zaměřená na brzy vyjíždějící titul Final Fantasy 7: Rebirth. Shlédnout jsme tak mohli nový trailer, ale také byla oznámena demoverze, kterou si můžete z Playstation Store stáhnout již teď.Demo prozkoumá úvodní kapitolu, kdy stejně jako u Final Fantasy 16 ji budete moct v plné hře přeskočit.21. února dostane demoverze update, který přinese novou lokaci Junon, kde si budete moct vyzkoušet průzkum otevřeného světa.


Přejít nahoru