Vyšel survival horor Alisa: Developer’s Cut a nový komiks Zaklínač: Zrnko Pravdy/Menší Zlo.

Zaklínač: Zrnko Pravdy/Menší Zlo

Vyšlo další komiksové zpracování vašeho oblíbeného lovce monster. Tentokrát se opět jedná o adaptaci dvou knižních povídek s názvem Zrnko pravdy a Menší zlo.

K dispozici jsou dvě verze obálek. Ta s modrými růžemi bude běžně k dostání. Druhá verze je limitovaná edice, a má omezený počet kusů.

Zrnko Pravdy

Geralt objeví odlehlé sídlo, kde ho přivítá neobvyklý majitel – netvor s lidskými způsoby. Toto stvoření ho pozve dovnitř a povypráví mu příběh své rodiny, svou minulost a své prokletí. Pokud ho tíha jeho zločinů odsoudila k podobě netvora – to je rozsudek jako z pohádek – mohlo by se v těch fantastických příbězích nacházet zrnko pravdy s radou, jak uniknout osudu a dosáhnout vykoupení?

Menší Zlo

V zapadlé vsi požádá Geralta místní čaroděj, skrývající se ve věži, o službu. O život mu usiluje stvůra, mladá žena narozená pod kletbou Černého slunce, a zaklínač ji má zabít. Ona dívka pak Geraltovi vypráví úplně jiný příběh, ve kterém je opravdovým netvorem sám čaroděj. Spáchal totiž nevýslovné činy na základě svých pověrčivých představ. Vzhledem k tomu, že se tvář zla neustále mění, musí Geralt – ať už z vlastní volby nebo z donucení – učinit rozhodnutí, které může vést jedině k tragédii.

Alisa: Developer’s Cut

A od komiksu zpět do herního světa.
V úterý vyšel survival horor Alisa: Developer’s Cut inspirovaný hrami z 90. let. Díky tomu si připomenete kouzlo fixních kamer, tank controls v retro grafice a přerenderovaném pozadí. Pokud však neholdujete tank control, máte možnost si hru přepnout do moderního a mnohem příjemnějšího ovládání.
K dispozici je i demoverze.

Příběh

Alesa je královská agentka, která pátrá po známém zloději. Stopy ji přivedou do tajuplného, ale rozhodně ne opuštěného sídla, které ji uvězní a promění její život v peklo. Alesa musí najít způsob, jak z tohoto děsivého místa utéct, ale zároveň i čelit nebezpečným mechanickým pronásledovatelům, kteří připomínají panenky.


Přejít nahoru