PlayStation Banda nebude ani letos chybět na Comic Conu v Praze

Svátek všech nerdů je tady za pár dnů a PlayStation Banda bude slavit taky. Ano, mluvíme o Comic Con Prague, který se letos bude konat od 5 do 7. 4. 2024.
Všichni už jste určitě slyšeli o hvězdném obsazení, které nás čeká, ale my se tentokrát zaměříme na to, co milují naši čtenáři a to je PlayStation.

Na ploše 120m2 si zde budou návštěvníci moci vyzkoušet žhavou novinku Rise of the Ronin, populární herní hity jako God of War Ragnarök, The Last of Us Part II Remastered a Horizon Forbidden West. Případně si ve dvojici zahrát EA FC24 nebo populární bojovku Tekken 8.

„A milovníci nejen rychlých aut poté mohou usednout do jednoho ze dvou závodních raceseatů Gran Turismo 7,“ dodává k informacím Jan Gierczynski za PlayStation CZ/SK.

Na místě pak nebudou chybět ani zakladatelé PlayStation Bandy, moje maličkost a Tommy. Plánujeme Comic Con navštívit v sobotu 6. 4. 2024 a budeme mít u sebe i naše klíčenky. Nebojte se za námi zastavit. Rádi pokecáme a klíčenku Vám věnujeme! Více informací budeme přidávat na našem Instagramu.

Střípky z loňského Comic Conu naleznete v galerii:


Přejít nahoru