Vyšla aktualizace pro Stalker: Legends of the Zone Trilogy

Před několika dny vyšel patch pro Stalker: Legends of the Zone. Opravy se zatím pouze týkají Stalker: Shadow of Chornobyl. Následující aktualizace bude řešit zbývající dva díly, tedy Clear Sky a Call of Pripyat.

Aktualizace vylepšuje stabilitu hry pro PlayStation a Xbox. To nejdůležitější se týká pádů. Těch jsem zažil během hraní hned několik a bylo to opravdu otravné a hra mohla spadnout kdykoli. Používání uložení pozice sloužilo spíše k záchraně vašeho postupu, než že uděláte chybu, kterou chcete napravit. Musím však říct, že z nějakého důvodu byl Shadow of Chornobyl o pár dní později po vydání stabilnější a hra mi spadla opravdu jen málokdy. Především, když jsem přecházel z lokace do lokace nebo navštívil barmana. Problém prý také nastal při ukládání nebo umírání v lokaci Agroprom. To by však mělo být teď minulostí.

Vývojáři také ujišťují, že pokud jste v seznamu nenašli chyby, které trápí právě vás, tak můžete být klidní, protože o spoustě dalších závadách vědí a budou se řešit. Já osobně měl například problém ve finále hry, kde se ke konci rozjel velký souboj dvou frakcí se spoustou výbuchů a hra mi pokaždé spadla, když jsem se snažil uložit postup. To byla jedna z věcí, která mi Stalker: Shadow of Chornobyl ke konci dost znechutila.

GSC Game World
také děkují všem, kteří se rozhodli hru podpořit a hrají ji.


Přejít nahoru