DNES STARTUJÍ JARNÍ PLAYSTATION SLEVY

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) představuje jarní nabídku PlayStation slev na vybrané produkty. Zvýhodněné ceny platí od 17. do 30. dubna nebo do vyprodání zásob. Součástí letošní speciální akce jsou nejnovější PS5 tituly, oblíbené herní klasiky, VR tituly i herní příslušenství.

Herní nabídce vévodí nejnovější pokračování příběhu dvojice Kratos a Atreus v God of War Ragnarök za 999 Kč a vylepšená verze úvodního dobrodružství Elie v The Last of Us Part I Remake s aktuální cenovkou 1 199 Kč. Fanoušci samurajského kodexu bušidó si přijdou na své v prodlouženém Ghost of Tsushima Director’s Cut v ceně 999 Kč.

Nejen pro ty, kteří se od dnešního dne mohou zapojit do online kvalifikace Gran Turismo World Series, je dobrou zprávou aktuální zvýhodněná cena také na Gran Turismo 7. PS5 verze tohoto závodního simulátoru je nyní dostupná za 999 Kč.

V aktuálním, ne zrovna jarním, počasí se mohou herní fanoušci vydat na dobrodružnou výpravou s hlavními hrdiny oblíbených sérií v jejich nejnovějších pokračováních. S Nathanem Drakem v Uncharted: Legacy of Thieves Collection aktuálně za 499 Kč, s Aloy v Horizon Forbidden West v ceně 799 Kč.

Akční slevy se jako již tradičně týkají také kolekce PlayStation HITS. V ní najdete například předchůdce výše zmíněných posledních dílů oblíbených sérií v podobě Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport či God of War. Tyto a další herní tituly z kolekce PlayStation HITS jsou v aktuální nabídce dostupné již za 199 Kč.

Součástí nabídky letošních jarních slev je také vybrané herní příslušenství. Sluchátka PULSE 3D Wireless headset v několika barevných variantách si tak lze nyní pořídit v akční ceně 1 799 Kč. Doplnit si své herní vybavení o PS5 HD kameru je nyní možné za 999 Kč, nabíjecí stanice DualSense Charging Station a Media Remote pak aktuálně vychází na 999 Kč.

Za zvýhodněnou cenu 4 990 Kč lze také pořídit herní konzoli PlayStation 4.

Kompletní nabídku slev v rámci jarní akce naleznete u vybraných prodejců nebo na: playstation.com/cs-cz/local/akcni-nabidka/

Zdroj: Tisková zpráva PlayStation CZ


Přejít nahoru