Druhá aktualizace pro Stalker: Legends of the Zone Trilogy

7.března vyšla konzolová verze Stalker: Legends of the Zone Trilogy, která se neobešla bez řady problémů.
Jedna z nejčastějších jsou pády hry. Tohle se dělo především z přechodu do nové lokace, ale neobešlo se to i při nečekaných situacích, jako je smrt hráče, ukládání hry nebo dokonce při větší akci, která vám nemálo mohla dát zabrat. Pokud jste si hru neuložili, mohli jste tímto smrtícím peklem procházet znovu.

První aktualizace vyšla na začátku dubna. Opravy se však zabývaly pouze prvním dílem, tedy Stalker: Shadow of Chornobyl. Vývojáři upozornili, že nemusí opravit všechny chyby, které mohou hráče trápit, ale o problémech vědí a budou je řešit. Také se nová aktualizace má zaměřit i na dva zbývající díly s podtitulem Clear Sky a Call of Pripyat. Nakonec všechny sliby byly dodrženy.

Nový patch vyšel v pondělí 15.4. a tentokrát se zaměřuje na celou trilogii a opravuje především opět pády hry i ve zbývajících dílech, což mě docela překvapilo, jelikož jsem u Clear Sky a Call of Pripyat neměl žádný problém a u obou dílů mi to spadlo pouze jednou. Dále se zaměřuje na zamrznutí hry a nějaké grafické chyby.

Sami si však můžete detailněji přečíst, co vše aktualizace přináší.


Přejít nahoru