Hororovou adventuru s Platinou za 54,- prostě musíte zkusit

Hororovky jsou mým oblíbeným žánrem, který mě ale přivádí k naprostému šílenství. Hra, kterou vám chci představit to umí dokonale. Welcome to Hanwell!

Pojďme spolu prozkoumat satelitní městečko Hanwell postavené pro zaměstnance výzkumné společnosti

Vaším úkolem bude prohledat několik budov, najít části vstupní karty, čelit nástrahám a nepřátelům, které se zde nazývají Anomálie. K dispozici máte sečné zbraně, které se válejí různě po zemi, samozřejmě pokud nějakou budete potřebovat žádnou nenajdete a pak jich objevíte celou hromadu. Každá zbraň se opotřebovává a výdrži cca 5 zabití, meč 20 zabití. Prohledávání budov jsem si užil na jedničku, teda až na tu svítilnu ta vám bude pít krev, krátce svítí a dlouho se nabíjí. Budovy jsou temné, špinavé a záhadné. 

Venku už to je trochu horší, neustále se opakující výskyt anomálií za hlasitého zvuku sirén a nervy drásající hudby se Vám brzy omrzí a zjistíte, že nejlepší způsob je neustále utíkat a anomálie ignorovat.  Prostě vás chtějí zdržovat a připravte se, že Vás budou zdržovat.

Celkem jsem ve hře strávil 16 hodin, ale jde to za mnohem méně, já prostě musím všechno prohledat.

Mějte na paměti, že béčkové hry vyžadují trochu trpělivosti a nadhledu. 

Trofejí je 14 včetně platiny – 11 z nich získáte čistě za průchod hrou. Poslední 2 si budete muset vybojovat v Aréně. Musíte zabít 10 a 100 anomálií, které si vyvoláváte ve vlnách po 4, 8 nebo 12 kusech a připravit se, že aréna je zabugovaná. 

Hra nevyžaduje velkou znalost angličtiny, překladač jsem použil jednou, ostatní věci nebylo důležité překládat.

Jak tedy na to:

Budete potřebovat nejsilnější zbraň ve hře a tou je pánev… ano pánev! Je nezničitelná a zabíjí jednou ranou byste měli mít 100 DNA, takže u doktora v domě získejte schopnost se přemisťovat na krátkou vzdálenost.  Pokud v aréně zemřete, nedávejte pokračovat ale hru znova načtěte z menu. 

Pavouci se budou po zabití replikovat. Tyto replikanti se nepočítají do statistiky, ale musíte je zabít. Dokud je nezabijete nespouštějte další vlnu, hra by se Vám mohla zaseknout a můžete začít od znova.

Vyvolávejte anomálie po 4, levý vypínač, i tak je to dost.

Zvládl jsem to na třetí pokus a když jsem to zvládnul já, tak to zvládne každý.

V aréně lze získat vstupem do výtahu útočnou schopnost navíc, já na ní narazil až na konci hry a tak mi moc nepomohla, nejsem si jist jestli je Arena otevřena hned ze startu, zkuste jí najít a pokud se to povede, bude se hodit po celou dobu hraní.

Teď víte vše potřebné a můžete se pustit do urputného boje. 


Přejít nahoru