Nový a nostalgicky laděný trailer pro Lost Records: Bloom & Rage od vývojářů Life is Strange.

Vývojáři z Don’tnod vydali druhý trailer pro jejich zcela novou příběhovou hru Lost Records: Bloom & Rage.

O čem příběh bude?

Lost Records: Bloom & Rage je příběhová hra, která dost připomíná již zmíněný Life is Strange. Příběh je o čtyřech středoškolských kamarádkách Swann, Norě, Autumn a Kat. Léto roku 1995 mělo být pro ně ve znamení sebepoznání a vytváření pout mezi sebou. Stalo se však něco, kvůli čemu si slíbili, že už mezi sebou v životě nepromluví. To se však změní po 27 letech, kdy se všichni musí znovu setkat, aby čelili dlouho pohřbenému tajemství.

Krátký rozbor traileru

Ukázka se zaměřuje na naše mladé hlavní protagonistky, které si užívají léto, kdy je vše viděno z pohledu kameramanky. Vidět je hned několik krásných momentů v přírodě nebo na dětském hřišti. Nechybí ani několik vtipných momentů. Navíc vše působí neuvěřitelně nostalgicky a to jak pro starší, tak i mladší ročníky. Ať už je to kvůli obrazu připomínajícímu kazetové nahrávky, pocitu zasazení do 80/90. let a celkově i samotnému podobnému zpracování výpravy jako u Life is Strange, což je záměrem tvůrců. Trailer je neuvěřitelně natočený. Mám pocit, že jsem tyto zážitky sám zažil, za což může samotná hudba, která tyto pocity ve mě utvrzuje.

Hudba

Vývojáři vědí, jakou hudbu zvolit. Písničky zde napsala Ruth Radelet a také je nazpívala spolu s Adamem Millerem a Natem Walkerem. Všichni tři také hudbu složili. Nemělo by se tedy jednat o známé písničky s licencí, ale vše by má být tvořeno přímo pro hru.

Lost Records: Bloom & Rage vyjde ke konci roku 2024 pro PS5, Xbox Series S/X a PC.


Přejít nahoru