Vyšlo demo pro Banishers: Ghost of New Eden

12. února vyšel Banishers: Ghost of New Eden, akční příběhová hra s RPG prvky od Dontnod (Life is Strange). Titul si ve světě nevedl špatně a u kritiků i hráčů si odnesl uspokojivé hodnocení. Jestli však někoho ukázky nebo recenze nepřesvědčili a nevíte, jestli vás bude hra bavit, tak nyní si můžete pomocí demoverze ( zkušební verze) Banishers sami vyzkoušet. Po jeho dohrání si lze uložené pozice přenést do plné hry a pokračovat tam, kde jste skončili.

Zkušební verzi naleznete u plné hry, kde budete mít na výběr, jestli hru koupit nebo pouze vyzkoušet. Pokud se vám neukážou tyhle dvě možnosti, stačí kliknout na tři tečky, kde si zvolíte možnost zobrazit produkt. Banishers: Ghost of New Eden je dokonce nyní na PS Store ve slevě za 1135 Kč do 23.5.24

Příběh

Antea Duarte a Red Mac Raith jsou milenci a Vyháněči, lovci duchů, kteří se zavázali chránit živé před přetrvávajícími duchy a přízraky. Jejich společná cesta začala v době, kdy Antea cestovala Evropou, aby studovala a objevila kořeny umění Vyháněčů. Zde potkala a následně se zamilovala do Reda, bývalého žoldáka, kterého dohnala jeho temná minulost, kdy ho pronásledovali duchové zabitých lidí jeho rukou. Antea pomohla zahnat jeho přízraky. Red po touze se vykoupit ze svých temných stínů minulosti se tak přidal k Vyháněčům a už nikdy nechtěl zabít nikoho živého. Při učení porozumět duchům a přízrakům se zamiloval do své spasitelky. Následně společně několik dalších let chránili lidi před neživými až do jedné katastrofální mise, kdy je Antea smrtelně zraněna a stává se jedním z těch duchů, které sama nenávidí. V divočině Severní Ameriky zoufale hledá pár způsobů, jak osvobodit Anteu z její nové situace a zároveň se snaží zbavit Nového Edenu zlověstné kletby. Obětujete živé, abyste přivedli Anteu zpět, nebo dodržíte svou přísahu Vyháněče?


Přejít nahoru