Chystá se nejen nový seriál Tomb Raider, ale také fyzické kopie a sběratelská edice pro remasterovanou původní trilogii.

Fyzická kopie a sběratelka

Krásné překvapení pro všechny sběratele a fanoušky Tomb Raider. Studio Aspyr oznámilo, že se remasterovaná kolekce původních tří dílů dostane nejen ve fyzické verzi, ale také ve sběratelské edici, která se bude prodávat za 200 eur. Ta vypadá opravdu pěkně. V ní naleznete totiž steelbook, Lařiny pixelové pistole, artbook nebo figurky Lary.

Seriál

Poté, co Crystal Dynamics a Amazon Game oznámily spolupráci na novém herním a doposud nepojmenovaném dobrodružství Lary Croft, byl také potvrzen chystaný herný seriál, který bude mít premiéru exkluzivně na Prime Video ve více než 240 zemích po celém světě.

„S úžasným IP jsou možnosti nekonečné. Bohatství a hloubka fikce umožňují seriálu Tomb Raider od Prime Video a videohře od Amazon Games vyprávět samostatné příběhy o dobrodružstvích Lary Croft.Jsme poctěni, že nám Crystal Dynamics svěřil tuto ikonickou franšízu, a těšíme se, kam nás tato spolupráce zavede,“ řekl Christoph Hartmann, viceprezident Amazon Games.

Je důležité si připomenout, že Prime Video není jediný, kdo chystá seriál, na který se můžeme těšit. I Netflix nám přinese nové dobrodružství od známé vykradačky hrobů. Ten však bude animovaný a spadá do světa poslední trilogie. Nebude se tedy jednat o úplně novou verzi Lary Croft.


Přejít nahoru