Co je Bright Memory: Infinite?

Bright Memory Infinite je rychlá akční scifi FPS střílečka, která si na nic nehraje. Vaším jediným úkolem je co nejzábavněji a nejefektivněji rozprášit nepřátele kolem sebe. K dispozici máte 4 různé zbraně, jako je sniper, pistole, samopal nebo brokovnice. Ty lze vylepšovat tak, že každá střelná zbraň bude mít alternativní druh munice, jako jsou naváděcí střely nebo lepící granáty. Kromě toho máte dokonce meč, který nejenže efektivně rozseká nepřátele na kousky, ale také dokáže odrážet střely. A to ještě není vše. Aby vás sekání a střílení neomrzelo, využijte i vaše dovednosti, jako je ovládání telekinézy nebo dát pořádnou ránu vaším super úderem. Schopnosti včetně meče jdou také vylepšit. Celkové zesílení vaší postavy je nezbytnou součástí hratelnosti.Hra není moc dlouhá a do dvou hodin uvidíte závěrečné titulky.

Příběh

Do různých oblastí bylo vysláno několik agentů Organizace pro výzkum nadpřirozených věd, aby prozkoumali podivný jev, který se v roce 2036 zjevil na obloze po celém světě. Jak se brzy zjistí, tyto jevy souvisejí s archaickou záhadou – dosud neznámou historií dvou světů, která má brzy vyjít najevo.

Kdo stojí za tímto projektem?

Hra je od studia FYQD Personal Studio, za nímž stojí pouze jeden vývojář jménem Zeng Xiancheng, který na hře pracoval ve svém volném čase. Titul pohání Unreal Engine 4 a původní název nesl pouze Bright Memory. Prvně vyšel na Steamu v rámci Early Access. V letech 2019 až 2020 byl také dostupný na mobilních zařízeních. Později se z něj stal launchový titul pro Xbox Series X/S.Nyní je i na Playstation 5, ale vypadá a hraje se trochu jinak.

Proč má nyní podtitul Infinite?

Bright Memory nikdy nedostal žádné plnohodnotné pokračování. Místo toho vyšel velký upgrade, kdy veškerý původní obsah byl rozšířen a předělán jak hratelností, tak příběhem, do celovečerního titulu.

Vyjádření vývojáře Zeng Xiancheng

Pro hru Bright Memory: Infinite jsem se chtěl zaměřit na přidání obsahu, abych hráčům poskytl uspokojivější zážitek. Výsledkem je, že vývoj trval třikrát déle než u Bright Memory. Tento proces mi umožnil naučit se, jak vytvořit silnou hru a zároveň se vypořádat s časovými a finančními omezeními. Strávil jsem spoustu času přemýšlením o způsobech, jak maximalizovat technologie a zdroje, které mám k dispozici, abych prostřednictvím hry poskytl nezapomenutelný zážitek. Jako takový Bright Memory: Infinite představuje vyvrcholení růstu studia FYQD. Nakonec bych chtěl vyjádřit svou vděčnost všem mým globálním partnerům a těm, kteří mi poskytli technickou podporu.

Bright Memory: Infinite Gold Edition PlayStation5 Funkce

Podpora DXR (raytracing odrazy) + 60 FPS**
Podpora až 120 FPS**
Adaptivní spouště DualSense**
Zahrnuje veškeré kosmetické DLC vydané pro PC verzi jako jsou sexy oblečky pro hlavní hrdinku.


Přejít nahoru