Nový trailer a informace k remaku Metal Gear Solid 3 + Deluxe a Sběratelská edice.

Konami nám konečně ukázalo další záběry z chystaného remaku Metal Gear Solid: Snake Eater.
Ten představuje především začátek hry s několika ikonickými scénami jako skákání z letadla nebo setkání se s The Boss na mostě.
Dále zahlédneme několik dalších známých lokací z různých částí hry.
Uvidíte také úplně nové animace pohybů, akci plnou střelby, výbuchů nebo odzbrojování a vyslýchání nepřítele.
V traileru je hned několik důležitých postav, které si zblízka můžete pěkně prohlédnout a ohodnotit jejich „nový“ vzhled.
Hře chybí stylizace v podobě zeleného filtru a spíše sází na realistické pojetí. Pokud vám to však bude vadit, tak remake nabízí možnost si filtr zapnout. Krom toho se nebude sahat na svět nebo příběh a vše zůstane stejné.
To samé platí pro dabéry, protože hra bude obsahovat originální dabing.
Na výběr máte i dvě kamery. Zvolit si můžetec buď moderní přes rameno nebo tu původní. To samé platí o zvuku a ovládání. Bláto v nové verzi dostalo velkou roli a hráč se jím bude moci pokrýt.

Mrkněte na trailer a ohodnoťte sami.

Představeny jsou různé edice, které jsou rozděleny pro Evropu a Ameriku.

Evropská verze nabízí deluxe edici. V ní najdete moc pěkný steelbook s grafikou od Yoji Shinkawy z původního Metal Gear Solid 3: Snake Eater + krabičku se hrou. Vše vložené do papírového obalu. Dále klíčenku, nášivku Fox Unit a kartičky.

Americká verze nabízí sběratelskou edici s větším obsahem. Asi to nejzajímavější je terárium se Snakem, falešnou ID kartou, nášivku Fox Unit, steelbook s grafikou Yoji Shinkawy z původního Metal Gear Solid 3: Snake Eater. To vše je zabaleno do sběratelské krabičky.

Datum vydání však stále není jisté.
Dle spekulací se měl odložit na příští rok, ale obchod Gamestop nechtěně prozradil datum, který naznačuje, že by remake měl vyjít ještě letos 17. listopadu.


Přejít nahoru