Sony představila nové sběratelské figurky svých postav z oblíbených PlayStation her

Společnost Sony pro sběratele přichystala novou várku sběratelských figurek ze svých známých herních sérií. Ta vznikla díky spolupráci s hračkářskou společností Spin Master, která si pro vás přichystala kolekci nazvanou The Shapes Collection. Nabídka zahrnuje postavy z God of War – Krata a Atrea, Aloy a Varl z Horizon série, a Jin Sakai z Ghost of Tsushima.

Kratos, Atreus, Varl a Jin:
Figurky mají 24 až 34 pohyblivých kloubů a 2 až 4 doplňky.

Aloy:
42 kloubů, 12 různých doplňků včetně různých obličejů a vyměnitelných rukou.

„Bylo velkým potěšením pracovat na figurkách Aloy a Varla společně se společností Spin Master.

Jsou založeny na skutečných digitálních sochách použitých ve hře, což je na výsledném produktu opravdu vidět. Dbali jsme na to, aby četné artikulační body dávaly smysl, a na figurkách se objevují i ty nejjemnější texturní detaily.

Osobně mě potěšila možnost vybavit Aloy různými výrazy obličeje, které z ní spolu s mnoha artikulačními body (dokonce i její vlasy mají nějaké!) dělají velmi pózovatelnou figurku. Také technika použitá pro nanášení barvy na obličeje nám umožnila zachovat skutečnou podobu modelů, což bylo velmi důležité a dodává těmto figurkám na atraktivitě.”

– Arno Schmitz, vedoucí výtvarník postav, Guerrilla

„Jsme nadšeni, že můžeme fanouškům nabídnout novou akční figurku Jina, kterou si mohou vystavit na polici a chránit tak svůj domov. Jinova duchovní zbroj má mnoho krásných detailů, včetně složitých vzorů látek a překrývajících se plátů brnění, které jsou nedílnou součástí designu jeho postavy. Kromě jeho katany je pro nás také důležité, aby byly zastoupeny všechny jeho různé nástroje ducha, které zachycují jeho odlišné bojové techniky.“

– Jason Connell, kreativní ředitel, Sucker Punch

Zdroj: Playstation Blog


Přejít nahoru