Moje doporučení na další nálož her ve slevě.

Nová nálož her ve slevě je tady. Tentokrát jsem si pro vás nachystal pár různorodých her. Ať už akční horory, survival horor, příběhový interaktivní muzikál nebo open world s hordou nakažených.

Still Wakes the Deep – 621 Kč

Jedná se o vesmírný horor, který připomíná film Věc od Johna Carpentera a hru Dead Space. Tato adventura z pohledu první osoby s prvky stealth vás zavede na ropnou plošinu, kterou napadlo něco z vesmíru. Posádka začne mutovat a lovit přeživší. Můžete se těšit na napínavé stealth pasáže, honičky a lehkou formu platformingu (skákání).

Days Gone – 379 Kč

Akční příběhová survival open world hra plná nakažených, banditů a nebezpečného kultu. Vaším nejlepším kámošem je motorka, kterou budete vylepšovat a vytvářet z ní našlapanou mašinku, se kterou bude radost jezdit v postapokalyptickém světě. Kromě jízdy na vás čeká průzkum prostředí a lovení nakažených, kdy po vás mohou jít az 500 monster najednou.

Tomb Raider: Legend – 356 Kč

Jde o PS2 port, a musíte počítat s tím, že hra má horší rozlišení.
Jeden z nejlepších dílů, jaké si ze ságy můžete zahrát. Navštivte spoustu míst po celém světě. Řešte hádanky, překonávejte překážky díky svým vylepšeným akrobatickým kouskům a bojujte nejen s lidmi, ale i s monstry.
Akce je zde dost, a nudit se rozhodně nebudete.

Resident Evil: Revelations – 117 Kč

Jedná se o remaster z Nintenda 3DS, takže grafika je slabší, ale nenechte se zmást. Je to skvělý díl. Hlavní postavou je zde Jill Valentine, která hledá svého parťáka Chrise na jedné „opuštěné“ lodi. Zkoumejte prostředí, hledejte klíče, emblemy a předměty pro vylepšování zbraní. Jill zastupuje hororovou část, která připomíná starší díly série, ale čeká na vás i spousta přímočaré akce, kde si zahrajete za mnoho jiných postav.

Stray Gods – 496 Kč

Interaktivní příběhová komiksově stylizovaná adventura, která se od jiných liší tím, že se jedná o muzikál.
Příběh si hraje s řeckou tématikou, plný bohů a jiných postav z řeckých mýtů. Děj je však zasazen do současnosti. Těšte se na úžasné a různorodé písničky, kde text vybíráte vy a tím i ovlivňujete příběh.

Ghostwire Tokio: Deluxe Edition – 702 Kč

Akční horor od tvůrců Evil Within.
Jedná se o open world, kdy všichni lidé v Tokiu zmizí a místo nich se v něm potulují zlí duchové a démoni.
Díky vašim schopnostem ovládajícím živly, jako země, voda nebo oheň, máte za úkol osvobodit město, zastavit člověka, který za vším stojí, a zároveň zachránit svou sestru.


Přejít nahoru