Představení ovladače Nacon Revolution 5 Pro

Pojďme se podívat na představení nového ovladače pro Playstation od výrobce Nacon.

Francouzský výrobce Nacon představil nový ovladač Revolution 5 Pro, který je oficiálně licencovaný a je tak určen pro PS4, PS5 a PC. Představen byl ve dvou barevných variantách a to v bílé a černé verzi. Cena je stanovena na 199.90$ nebo 229.90€, česká cena zatím není známa a do prodeje zamíří v průběhu října, ale již nyní můžete předobjednávat na stránkách výrobce. Ovladač nabízí nové technologie a funkce spojené jak s joysticky, tak i triggery a nejen to. Co jsou tedy jeho hlavní novinky?

Efekt Halla pro joysticky i triggery, který poskytuje větší přesnost a větší životnost v porovnání s analogovými joysticky. Mělo by se tak zamezit k nechtěnému „driftování“ joysticků.

Možnost výměny klíčových součástí ovladače. Zatím není příliš jasné, které všechny části půjde nahradit či vyměnit.

Adaptivní Triggery. Stejně tak jako to je u oficiálního ovladače Sony Dualsense Edge si můžete nastavit délku dráhy pro zadní L2 a R2 triggery, jenom s rozdílem pouze dvou možností nastavení.

Profily. Ovladač nabízí možnost nastavení až čtyř možných profilů pro každou jednotlivou platformu. V balení také najdete mnoho příslušenství pro úpravu ovladače jako jsou závaží, jiné hlavy joysticků nebo i externí mikrofon.

Baterie. Udávaná doba hraní na jedno nabití je 10 hodin.


Přejít nahoru