Lost Records: Bloom & Rage je nový projekt od Don’t Nod

Dont Nod je známý především díky hře Life is Strange nebo Vampyr. Před rokem oznámili, že chystají hned několik projektů, které chtějí vydat do roku 2025. Tyto projekty mají vyjít pod různými vydavateli a některé si vydají vývojáři sami, jako například Jusant, který vyšel tento rok v říjnu.

Další hrou je RPG Banishers: Ghosts of New Eden. Ta k nám má dorazit 13. února. O vydání se postará společnost Focus Entertainment. Původně měl být vydán již 7. listopadu, ale kvůli předvánoční sezóně bylo vydání hry odloženo, i když je již hotová.
A na začátku prosince byl oznámen další nový kousek pod názvem
Lost Records: Bloom & Rage.

Lost Records: Bloom & Rage je příběhová hra, která dost připomíná již zmíněný Life is Strange. Příběh je o čtyřech středoškolských kamarádkách Swann, Norě, Autumn a Kat. Léto roku 1995 mělo být pro ně ve znamení sebepoznání a vytváření pout mezi sebou. Stalo se však něco, kvůli čemu si slíbili, že už mezi sebou v životě nepromluví. To se však změní po 27 letech, kdy se všichni musí znovu setkat, aby čelili dlouho pohřbenému tajemství.

Lost Records: Bloom & Rage vyjde v příštím roce pro PS5, Xbox Series S/X a PC.

O hře zatím moc nevíme. Můžeme si však všimnout, že dle stylizace i vyprávění děje je to něco, čím je Dont Nod známý. Lost Records má být plnohodnotným nástupcem Life is Strange a podle všeho i novou franšízou.
Příběh Bloom & Rage tehdy dost ovlivnila i pandemie, kvůli čemu je myšlenka spojení a jeho nedostatku hlavní myšlenkou, která se zde bude snažit řešit.


Přejít nahoru