FACEBOOK

Playstation_Banda

Zrzava_Gamerka

Tommy95cz

EMAIL

PlaystationBanda@gmail.com

HEROHERO

makáme na tom, dejte nám čas, děkujeme!

Naši partneři

GAME PRESS je česko-slovenský herní web zaměřený na hry pro PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, ale také deskové hry a popkulturu. Denně zde najdete novinky, recenze a testy her i hardware. 

Hraj stovky báječných her pro PS5 a PS4 i klasických her z PlayStation a objevuj velkolepá dobrodružství, jedinečné nezávislé tituly, rodinné hry i všechno mezi tím.

Účelem této metody je “rozmluvit” v zápalu hry děti, teenagery i dospělé, kteří mají problém se soustředěním a sebevědomím nebo se jen stydí komunikovat v cizím jazyce. Díky přínosu gamingu do vzdělávání, se děti v kurzu velice rychle naučí slovní zásobu, plynule mluvit a spojovat si slova s různými aspekty hry. Tento způsob učení dovedl děti, které měly ve škole s anglickým jazykem problémy, na lepší úroveň angličtiny než mají jejich vrstevníci.

Mimo výuku anglického jazyka učíme vnímat i další aspekty, které hry dokážou předat. Samotní si totiž často ani neuvědomujeme, že hry nejsou jen zábava, ale osvojujeme si jimi a zlepšujeme vlastnosti jako jsou: strategické a logické myšlení, kreativita, představivost či multitasking.

Web od hráčů pro hráče 

Playstationbanda@gmail.com, Lucie Folbergerová, IČO: 01094084

The night is dark and full of terrors... Play on the PlayStation!
Přejít nahoru