Kdy se budeme moci podívat na seriál Tomb Raider: The Legend of Lara Croft od Netflix?

Minulý rok Netflix oznámil animovanou seriálovou adaptaci herní série Tomb Raider, která má rozšířit příběh poslední Survival ságy. Doposud jsme nic dalšího kromě teaser traileru nedostali. Nyní však známe přesný den, kdy se seriálu dočkáme. The Legend of Lara Croft bude na Netflixu ke zhlédnutí na podzim 10. října tohoto roku. Pro příjemnější čekání byl vydán další krátký teaser trailer.

Příběh

Série pokračuje hned po událostech z trilogie Survivor. Lara v ní opouští své přátele a vydává se na stále nebezpečnější sólové dobrodružství. Lara se však musí vrátit domů, když je z panství Croftů ukraden nebezpečný a mocný čínský artefakt zlodějem s podivnou osobní vazbou. Její odvážné pronásledování ji zavede na dobrodružnou cestu kolem světa a do hlubin zapomenutých hrobek, kde bude nucena konfrontovat své pravé já a rozhodnout se, jakou hrdinkou se chce stát.

Ačkoli je trailer opět hodně krátký, tentokrát nám naservíroval hromadu akčních scén v různorodých lokacích. Ať už Lara skáče po kamenech ležících v lávě, skáče také z letadla, do velké propasti nebo dokonce i na vlak za pomoci motorky. Nechybí ani podvodní část. Dojde také na meče a její ikonický luk. Trailer je tak šílený jako samotná Lara. Nezapomíná se ani na jejího věrného přítele Jonaha. Tedy alespoň by to měl být on.

The Legend of Lara Croft vypadá opravdu dobře a těším se, až si jej budu moct konečně pustit. Seriál nevypadá jen vizuálně skvěle, ale zřejmě nám ukáže Laru takovou, na jakou jsme zvyklí ze starší ságy, a kterou všichni chceme.


Přejít nahoru