PlayStation Stars odstartovalo v Česku

Již ode dneška mají všichni PlayStation hráči z České republiky možnost zapojit se do nového věrnostního programu PlayStation Stars a to zcela zdarma.

Věrnostní program nabízí širokou škálu odměn

Připojením do programu je možné získat například jedinečné digitální sběratelské předměty, které si budeme moci vystavit do digitální vitríny, kterou najdeme v PS App. Tyhle exkluzivní collectibly jsou inspirovány třeba postavami ze známých her a jinými nostalgickými vzpomínkami.

Další skvělou odměnou budou takzvané body, které se dají vyměnit jak za digitální sběratelské předměty, tak za hry samotné a dokonce i za prostředky (kredity) do digitální peněženky.

Členové PS+ mají výhodu

Ti, kteří mají předplatné PS+, mohou získávat body dokonce i za způsobilé nákupy v PS Store. Tyto body bude rovněž možné vyměnit za prostředky do peněženky.

Jak to funguje?

Abychom si mohli užít všechny výhody, co nový věrnostní program přináší, musíme se nejprve do programu samotného připojit. Učinit tak můžete třeba zde. Důležité je také mít PS aplikaci, která je dostupná jak pro systémy Android, tak pro systémy iOS. V té se vám poté na hlavní stránce vedle Vašeho jména objeví malá ikonka PlayStation Stars, kde je možné sledovat Váš vlastní postup.

Odměny budeme získávat plněním různých kampaní, ať už se bude jednat o sbírání určitých trofejí nebo spuštění her v určitém pořadí.

Přijetí do programu může chvíli trvat

Na stránce, kde se můžeme do programu připojit, nás Sony informuje o tom, že přijímání nových členů může trvat až dva měsíce. Jakmile budete oficiálně přijati, přijde Vám o tom informační

e-mail.

Přejít nahoru